Uploading pics to LH

Hi all, I want to upload some more pics to my LH account but noticed the option to upload has disappeared? I uploaded 2 pics fine yesterday, went to put some more on today and can't. Anybody know why this would be?

I have uploaded earlier so not sure? Are you using an Apple product? There is a glitch with those.

WillC wrote:

I have uploaded earlier so not sure? Are you using an Apple product? There is a glitch with those.

No , I am using an android, just seemed a bit odd, shame as got some great pic me and the wife took the other night 😁

Hmmm, that's odd!

I think they are having some tech issues, I can't access the sex toys section. Does say they are working on it.

Ah, ok. Will see if I can upload tomorrow 👍

https://www.lovehoney.co.uk/image-upload.cfm

Sorry, I'm cooking dinner. 🙂 Try that link. Not sure if it'll work /link to your account, but it's worth a pop. 👍

Thanks 👍

Similar problems here . Last successful upload was April second . Have made many attempts since then . Have only had problems before for a day or two , but this time it is every day for a long time . Pretty sure it is my my age , LOL .

It still does not give me the option to upload any more pics to my gallery? Very odd, is there any tech people on LH that I could chat with about it?

Ian Chimp wrote:

https://www.lovehoney.co.uk/image-upload.cfm

Have you tried using this link?

If there's still a problem you should pop a post in the glitches thread. 👍

https://www.lovehoney.co.uk/community/forums/inside-lovehoney/1869646-lovehoney-glitches-2020/

Thanks Ian chimp, that link worked! Where abouts on the home page is that link ?

Foxylealover wrote:

Thanks Ian chimp, that link worked! Where abouts on the home page is that link ?

It isn't the most obvious of set ups, but there's a link to it in the Photos thread (the one stuck towards the top of the forum homepage). 👍

https://www.lovehoney.co.uk/community/forums/inside-lovehoney/1661879-lovehoney-members-photos-upload-and-view/

I wrote this to post in the closed glitch thread , so I will post it here instead .Hello , I have had no luck uploading any pictures after April 2nd so my pictures should be past the 14 day quarentine . But I always get the picture uploaded message , but they never show processing . I am on my Mac using Safari . Have had short term problems before , but never have I not been able to post after a half dozen tries or so . Do I need a special code because I am 62' ? Any help would be appriciated , thanks .

No luck yet . Could a moderator see if they can tell if my pictures actually are getting to LH ? I always get the message photo uploaded , but never pending . My last succesful upload was April 2nd . Most are quite modest also , so I do not think that would keep them from being posted .

Oldman wrote:

No luck yet . Could a moderator see if they can tell if my pictures actually are getting to LH ? I always get the message photo uploaded , but never pending . My last succesful upload was April 2nd . Most are quite modest also , so I do not think that would keep them from being posted .

I think you'll have more luck getting a mod's attention in the current glitches thread: 👍

https://www.lovehoney.co.uk/community/forums/inside-lovehoney/1869646-lovehoney-glitches-2020/

If it's not showing up as 'processing' (I mistakenly put 'pending' in a prior post) in your uploaded photos, and you're using an Apple device, then I think it's likely you're falling foul of the known glitch. The only workaround available is popping your photos in something like Dropbox and then pointing the LH uploader to that version of your photo. It's worked for quite a few people so far. 👍 Other than that, you could buy an Android phone or Windows device and try from them. 🙂